5 cadeautips voor Vaderdag!

Wil jij je vader dit jaar extra in het zonnetje zetten, maar heb je op dit moment geen inspiratie om een leuk cadeau te bedenken? Geen zorgen, wij helpen je hiermee! Wanneer je de gemiddelde vader vraagt wat hij voor Vaderdag wilt, dan krijg je al snel het standaard antwoord: “ik hoef niks”. Daar heb je natuurlijk niets aan! Ook kun je moeilijk nog met een zelfgemaakte tekening aankomen. Zeker nu je volwassen bent. In dit artikel zetten we 5 cadeautips op een rij, waarmee je jouw vader kunt verrassen!

Een lekkere whiskey voor de echte liefhebber

De eerste tip die we voor je hebben werkt niet voor iedere vader, maar misschien wel voor die van jou! Is jouw vader een echte levensgenieter die van tijd tot tijd heerlijk kan genieten van een glaasje whiskey? Verras hem dan met een fles van zijn favoriete drankje. Als je zelf echter geen verstand hebt van deze sterke drank, is het moeilijk om het cadeau te doen. Daarom geven wij jou een stoomcursus whiskey kopen! Er zit ontzettend veel verschil tussen alle soorten whiskey. De een is zacht en subtiel en de ander is zwaar en rokerig. Welke smaak vindt jouw pa lekker? Kijk eens in zijn whisky voorraad en noteer de namen. Ga vervolgens online op zoek naar vergelijkbare whiskey’s. Ook kun je je altijd laten adviseren in een slijterij. Maak het af met een leuk glas en jouw Vaderdag cadeau is compleet. 

Ook mannen houden van chocolade!

Wie zegt dat chocolade alleen geschikt is voor moederdag zit ernaast, want ook vaders worden blij van een lekkere reep chocolade of een smakelijke bonbon. Is jouw vader een echte snoepkont die maar geen genoeg kan krijgen van deze lekkernij? Geef dit jaar dan als cadeau Vaderdag chocola! Zeker weten dat je vader dit niet ziet aankomen, maar dat hij er ontzettend blij van wordt. Ga wel niet voor een simpele chocoladereep vanuit de supermarkt, maar verras met iets speciaals. De lekkerste chocolade wordt met de hand gemaakt en is verkrijgbaar in de lekkerste en meest bijzondere smaken. Welke smaak geef jij je vader?

Voor de eeuwige lolbroek

Heb jij een typische vader die het niet kan laten om op elk ongepast moment een ‘dad-joke’ te maken? Goed nieuws, want dan gaat er een hele wereld aan creatieve en leuke cadeaus voor je open. Geef je vader een grappenbundel cadeau met de meest droge en slechte grappen denkbaar. Gegarandeerd dat hij krom ligt van het lachen! Heeft je pa geen inspiratie voor nieuwe grappen nodig, omdat hij ze allemaal al kent? Dan is het misschien verstandig om de mensen om hem heen te waarschuwen. Met een origineel ‘dad-joke’ t-shirt spot iedereen deze grappenmaker al vanaf een afstandje. Dat geeft ze mooi de tijd om zichzelf schrap te zetten!

Maak nieuwe herinneringen

Soms is niets geven inderdaad het beste cadeau. Denk daarom dit jaar niet in spullen, maar in ervaringen. Versterk de band met je vader door samen een dagje weg te gaan of samen iets te ondernemen. Zijn jullie allebei voetbalfan? Neem je pa dan mee naar een wedstrijd van zijn of jullie favoriete club. Samen uit eten of jouw kosten kan hij ook zeker waarderen. Dit geeft jullie mooi de tijd om eens goed bij te praten. Liever wat meer spanning voor Vaderdag? Zoek dan de adrenaline op door met je vader te gaan karten of paintballen! Het maakt eigenlijk niet uit wat jullie gaan, zolang het maar een activiteit is waar jullie allebei van genieten. Zo heb je niet alleen zelf ook plezier van je cadeau, maar achteraf delen jullie altijd deze mooie herinnering. Een herinnering is een cadeau voor het leven!

Alles voor zijn favoriete hobby

De makkelijkste en tegelijkertijd leukste cadeaus voor Vaderdag vind je in de hobby’s van je vader. Of je vader nu van klussen, zelfs bier brouwen of tuinieren houdt, dat maakt allemaal niets uit. Met een cadeau dat nauw aansluit bij zijn hobby’s weet je honderd procent zeker dat je een geschikt Vaderdag cadeau hebt om jouw pa mee te verrassen. Vindt jouw vader het heerlijk om uitgebreid te koken? Geef hem dan een leuk kookboek! Plan dan maar meteen een avondje dat je lekker komt tafelen. Zo weet je zeker dat hij op korte termijn ook gebruikmaakt van je cadeau. Neem dan ook meteen die fles whiskey mee. Dan heb jij voor het dessert gezorgd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *