Barbecue catering regelen in Ede

Een barbecue in Ede gaat er altijd in, het hele jaar door. Het zorgt voor gegarandeerde gezelligheid wanneer u met een hele groep bij elkaar bent om samen te genieten van heerlijk eten. Maar al die voorbereidingen daarvoor, ziet u daar ook zo tegenop? Vooral wanneer het om een grotere groep mensen gaat is het een hele klus om alles te organiseren. Denk aan de inkopen, het sjouwen wat daarbij hoort en het vele denkwerk. En dan hebben we het nog niet eens over de zorgen of u genoeg serviesgoed en bestek hebt, de barbecue wel in orde is en waar u alle aangekochte producten zolang moet laten. Doe niet moeilijk en laat een bbq in Ede thuis bezorgen!

Catering van een BBQ in Ede

Wanneer u kiest voor een BBQ catering in Ede of omliggende regio zeggen wij: Ter Burg. Dit cateringbedrijf uit Veenendaal verzorgt werkelijk alles. Wanneer u de barbecue bij hen bestelt krijgt u onder andere een gasbarbecue, serviesgoed en bestek meegeleverd. Voldoende voor het aantal personen die aan de BBQ deelnemen met een extra mooie bijkomstigheid. U hoeft namelijk alles wat er gebruikt is niet schoon in te leveren. Dat noemen we nog eens goede service. Hebt u geen zin om zelf de rol van barbecue-kok op u te nemen? Dan is het bij Ter Burg mogelijk om een BBQ expert dit voor u te laten doen. Deze barbecue expert legt u en uw gasten in de watten en bereidt op fantastische wijze alles wat er op de barbecue komt.

Diverse arrangementen

Er zijn diverse arrangementen voor een barbecue waar u bij Ter Burg uit kunt kiezen. Geheel aangepast aan uw wensen, eventuele diëten en andere voorkeuren. Het geheel wordt voorzien van bijpassende salades, sauzen en natuurlijk stokbrood. Indien gewenst kunt u er zelfs een partytent bij huren, al dan niet compleet ingericht. Zo kunt u ook tijdens een kille zomeravond of zelfs in de winter een barbecue in Ede organiseren. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Ook voor verdere vragen over een barbecue in Ede kunt u altijd bij Ter Burg terecht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *